Prinses Beatrix Spierfonds

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Prinses Beatrix Spierfonds

Onderwerp:
Jaarverslag 2016

Stijl:
Maatwerk Infographic

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Wist je dat een animatie zich uitstekend leent voor het delen van een jaarverslag? Bekijk hoe het Prinses Beatrix Spierfonds hun jaarverslag effectief presenteerde met behulp van animatie.

Prinses Beatrix Spierfonds

Opdrachtgever:
Prinses Beatrix Spierfonds

Onderwerp:
Jaarverslag 2016

Stijl:
Maatwerk Infographic

Het script.

Er zijn in Nederland 200.000 mensen met een spierziekte. Spieren raken verzwakt of vallen helemaal uit. De meeste zijn progressief, sommige zelfs dodelijk. Een spierziekte verandert alles: voor de persoon zelf, maar ook voor zijn omgeving.

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één doel: alle spierziekten de wereld uit. In 2016 haalden we samen 6,8 miljoen euro op. Van iedere euro ging 85 cent naar onderzoek, voorlichting en patiëntondersteuning.

Er liepen 54 onderzoeken, 13 nieuwe onderzoeken konden van start gaan en 10 onderzoeken zijn afgerond. Deze hebben er toe geleid dat we een aantal spierziekten beter begrijpen en één spierziekte effectiever kunnen behandelen. Ze brengen ons dichterbij een medicijn of verbeteren het leven van spierziektepatiënten.

Door middel van voorlichting laten we de impact van een spierziekte zien. Dit jaar deden we dit met de indrukwekkende online campagne Joey. Hiermee hebben we ruim 5 miljoen mensen bereikt.

Verder genoten 260 families van onze 10 volledig aangepaste vakantiehuizen en kon de patiëntenvereniging met onze steun zich blijven inzetten voor de belangen van patiënten.

We hopen dat u ons ook in 2017 blijft steunen in de strijd tegen spierziekten.

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De reeks uitleganimaties voor Zicht Adviseurs

Zicht Adviseurs is een van de grootste assurantiekantoren van Nederland. Al ruim 100 jaar adviseert Zicht onafhankelijk bedrijven en particulieren over mogelijke financiële risico’s en bijpassende verzekeringen.

Om uitleg te geven over wat het bedrijf doet en hoe zij hun verschillende klanten van dienst kunnen zijn, heeft Zicht Adviseurs gekozen voor een reeks maatwerk uitleganimaties. Doordat het beeldmateriaal is afgestemd op het visuele design van Zicht Adviseurs, krijgt de kijker meteen een vertrouwd gevoel. En dat is wat je wil!

Introductievideo

Loop ik risico?

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Ziek op vakantie gestrand met de auto en thuis stroomt het water langs de muur de babykamer in. Je denkt misschien mij overkomt dat niet. Jouw verzekering is geregeld. Maar past die nog wel bij je huidige leven?

Bij Zicht Adviseurs bekijken we elke 2 jaar samen met jou of je verzekeringspakket nog gelukkig geregeld is.

“Hoi, met Patricia. Leuk dat we elkaar weer spreken!”

Dit adviesgesprek heb je met je eigen adviseur. We bespreken wat er speelt in jouw leven en welke verzekeringen je al hebt. Sluit dat goed op elkaar aan? Misschien ben je wel te hoog te laag of zelfs dubbel verzekerd. Na het gesprek krijg je hiervan een overzichtelijk rapport.

Wij noemen dat: gelukkig geregeld.

Binnenkort bellen wij je op voor het inplannen van dit adviesgesprek.

“Bedankt voor dit fijne gesprek, ik spreek je over een tijdje!”