Finanplaza – CamperDreams

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Opdrachtgever:
Finanplaza

Onderwerp:
CamperDreams

Stijl:
Infographic Animatie

Opdracht:
Met het CamperDreams Concept kan een nieuwe camper veilig worden gefinancierd. Hoe dit precies werkt wordt uitgelegd in deze animatievideo.

De uitvoering.

Finanplaza koos voor een Infographic Animatievideo voor de uitleg van het concept CamperDreams uit te leggen. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd over de financiering van een camper met de doelgroep.

Doordat het design is afgestemd op de huisstijl en visuals van Finanplaza wordt merkherkenning bij de kijker gestimuleerd. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, tijdens een bedrijfspresentatie, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Op vakantie met een nieuwe camper: een droom die je graag uit laat komen1 Er zijn alleen nog zo veel andere bestemmingen voor je spaargeld…

Met CamperDreams Concept realiseer je de investering in jouw droom camper.

Je kiest voor een gedeeltelijke of volledige investering. Het maandbedrag dat je betaalt is afgestemd op de werkelijke maandelijkse kosten. De toekomstige inruilwaarde wordt niet betrokken in deze berekening. Die krijg je namelijk toch terug als je hem later inruilt. Zo ontstaan hele aantrekkelijke maandbedragen.

Een voorbeeld; stel je koopt een camper van €60.000,-. In zes jaar tijd daalt de waarde naar €24.000,-. De camper kost dus €6.000,- euro per jaar, oftewel €500,- per maand. Na goedkeuring ontvang je een kredietfaciliteit van €60.000,- waarmee de investering in je camper wordt overgenomen. Uit het te betalen maandbedrag wordt gemiddeld €500,- gebruikt om het saldo van je kredietfaciliteit te verlagen. Na zes jaar staat er dan nog €24.000,- open. Je kunt dan weer €36.000,- opnemen om je vervangingswensen in te vullen. Leg dit bedrag bovenop de inruilwaarde en je kunt een volgende camper van €60.000,- uitzoeken.

Voor een aantrekkelijk, vast maandbedrag geniet je dus jaar in jaar uit van een jonge of nieuwe camper. Met alle garanties en zekerheden van dien, waardoor je de onderhouds- en reparatiekosten tot het absolute minimum terugbrengt. Zo hou je weer geld over voor andere leuke dingen.

Nogal logisch dat duizenden caravan- en camperliefhebbers je voor zijn gegaan.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.