Facilicom

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Facilicom

Onderwerp:
Axxi4you

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Sneller en efficiënt gebouwonderhoud: Facilicom Hard Services biedt alle noodzakelijke diensten op het gebied van gebouwonderhoud onder één dak. Wij leggen kort maar krachtig uit wat ze doen!

De reeks uitleganimaties voor Facilicom

Als Belgisch bedrijf koos Facilicom daarbij voor een Vlaamse voice-over en subtiel sounddesign om het merk optimaal over te laten komen in de animatie. Dit maakt deze animatie een succesvolle aanvulling op de andere video’s van Facilicom en een toegevoegde waarde voor haar videocampagne. Facilicom koos juist voor een geheel andere stijl om naar werknemers te communiceren over nieuwe applicaties binnen het bedrijf. Bekijk hieronder de andere animaties voor Facilicom 👇 

Hard services

Van uur tot factuur

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Na een dag hard werken ben je wel toe aan een beetje tijd voor jezelf. Sporten, lekker uit eten of met de kinderen naar de bioscoop. Helaas stapelen de huishoudelijke taken zich ook op. Wassen, strijken en poetsen. Daar heb je toch helemaal geen zin in?!

Met Axxi4you wordt jouw huishouden verzorgt door je persoonlijke poetshulp en zo heb jij veel meer… “Me Time”!

We brengen je huishoudelijke behoeftes in kaart in een telefonisch gesprek met één van onze “Me Time Consulenten”. Deze komt vervolgens samen met je persoonlijke poetshulp langs om kennis te maken. Terwijl jij hard aan het werk bent, gaat de poetshulp aan de slag. Is ze eens ziek? Dan zorgen wij voor een vervanger! Zo kom je ‘s avonds thuis in een prachtig, schoon huis!

De betaling doe je eenvoudig met dienstencheques. Direct behoefte aan een persoonlijke poetshulp? Als je vandaag belt, dan is ze snel en flexibel beschikbaar. Zonder wachttijd!

Je koopt dus eigenlijk niet alleen de diensten van een poetshulp, je koopt gewoon veel meer “Me Time”.

Axxi4you. Vanavond doe je iets anders dan poetsen en strijken!