Exact

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Exact

Onderwerp:
Exact Globe +

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Exact is marktleider in business software in de Benelux. Met de nieuwste software Exact Globe + zijn organisaties verzekerd van een modern fundament voor hun bedrijf.

De video’s voor Exact

Exact is dé financiële software voor elke onderneming. In deze overtuigende maatwerk animatie legt Exact uit wat de nieuwste software Exact Globe + voor jouw bedrijf kan betekenen.

Aan de hand van een heldere stijl en een eenvoudig kleurenpallet worden de nieuwe mogelijkheden van de software perfect weergegeven. Doordat al het beeldmateriaal is afgestemd op de visuals van Exact, krijgt de kijker meteen een goed en vertrouwd beeld van het softwaresysteem. En dat is wat je wil!

Daarnaast lieten ze nog meer video’s maken over hun software en de voice-overs onder andere in het Vlaams en Frans inspreken waardoor de boodschap voor iedereen begrijpelijk is. 

PEPPOL

Exact 360 Suite

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Stuur op cijfers. Bouw aan succes. Behaal de doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen. Ben jij klaar voor de toekomst?

Ga aan de slag met de vertrouwde functionaliteiten van Globe… plus meer: de nieuwste software Exact Globe+.

Switch razendsnel via het overzichtelijke menu tussen verkoop of voorraad financieel of uren. Houd de focus op taken die voor jou belangrijk zijn met makkelijke toegang tot veel gebruikte functies en administraties. Werk sneller en makkelijker met alle informatie die je nodig hebt binnen handbereik via de intuïtieve interface.

Met de technologie van Exact Globe+ ben je weer jarenlang verzekerd van een modern fundament voor je bedrijf. En kun je ook de komende jaren profiteren van nieuwe innovaties. Zo ben je weer klaar voor de toekomst.

Vertrouw net als 500.000 andere bedrijven voor jouw cijfers op software van Exact.