De Unie – Arbeidsrecht

Opdrachtgever:
De Unie

Onderwerp:
Arbeidsrecht

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
Met deze uitleganimatie geeft De Unie inzicht in de werking van het arbeidsrecht en hoe zij kunnen helpen bij een juridisch conflict.

Het Script.

Stel je hebt een meningsverschil met je werkgever…

Dan kun je aanspraak maken op je rechtsbijstandsverzekering voor juridische ondersteuning. Alleen kom je er dan vaak achter dat het eindeloos duurt voordat je geholpen wordt, je een nummertje bent in de wachtrij en je het doen moet met een mailtje of standaardoplossing. En dat, terwijl jouw situatie helemaal niet standaard is.

Met de juridische dienstverlening bij arbeidszaken van De Unie helpen wij je écht verder. Zonder winstoogmerk.

In geval van een probleem met je werkgever, staan onze belangenbehartigers voor je klaar. We kijken eerst goed naar jouw persoonlijke situatie en stellen vervolgens het beste traject samen. Dezelfde dag helpen onze juridische adviseurs je nog op weg.

Zo gaan we bijvoorbeeld samen in gesprek met je werkgever als dat nodig is. Doordat De Unie de belangen behartigen van werknemers in bijna alle branches, kennen we jouw werkgever en kunnen we dus goed bemiddelen in het geval van een meningsverschil. Dat voorkomt dat problemen steeds groter worden of direct juridisch moeten worden opgelost.

Zo kun jij zonder zorgen verder met je werk. Niet voor niets beoordelen meer dan 50.000 leden ons met een ruime 8.

Wil je ook verzekerd zijn van goede, persoonlijke begeleiding bij problemen rond werk en inkomen? Ga naar www.unie.nl en schrijf je in!

De Unie, in jouw belang.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.