Surplus

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Surplus

Onderwerp:
Het kwaliteitsplan voor de verpleeghuiszorg

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Surplus ontwikkelde een nieuw kwaliteitsplan voor de verpleeghuiszorg. Hoe dit plan in zijn werk gaat communiceren zij op gedenkwaardige wijze met een maatwerk infographic.

De uitvoering

Om in een overzicht alle belangrijke punten uit het kwaliteitsplan op te nemen, koos Surplus voor een maatwerk infographic ter aanvulling op hun overige communicatiemiddelen.

In het design is gekozen voor aanvullende kleuren op de huisstijl om een extra frisse indruk op te wekken. De unieke karakters steken extra af bij de kleuren, waardoor ze automatisch de aandacht trekken. Doordat er veel inhoudelijke informatie gecommuniceerd word in de infographic, zijn de tekstvakken met elkaar verbonden vanuit het perspectief van zowel de verzorger als de cliënt.

Het complete design maakt de infographic ideaal om de doelgroep op makkelijke en snelle wijze de inhoud eigen te laten maken. Doordat het een staand formaat heeft, is de infographic uitermate geschikt voor online gebruik, zoals op websites, in online documenten en in nieuwsbrieven.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.