Hypotheek Visie – Functionaliteit Online Hypotheekadvies

Opdrachtgever:
Hypotheek Visie

Onderwerp:
Functionaliteit Online Hypotheekadvies

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Welkom bij Hypotheek Visie Online Advies. We leggen je graag uit hoe het persoonlijke, online adviesgesprek via webcam werkt. Het gesprek met een online adviseur kun je voeren waar je maar wilt.

Na het maken van de afspraak ontvang je een afspraakbevestiging én een link naar je persoonlijke en beveiligde internetomgeving. Upload hier diverse informatie zodat de adviseur zich goed kan voorbereiden.

Vervolgens ontvang je op de dag van de afspraak een mail met een link naar WebEx, het programma voor het online adviesgesprek. Zorg dat je microfoon en camera aan staan.

Klik op deelnemen aan WebEx-vergadering. Vijf minuten voor aanvang kun je inloggen. Voer je gegevens in, WebEx werkt in verschillende browsers. Wanneer je voor het eerste gebruik maakt van het programma, klik je op WebEx toevoegen en uitvoeren.

Je persoonlijke online omgeving start nu op. Kies voor een gesprek met geluid en klik op video starten. Maximaliseer het scherm en sleep de video naar de juiste plek. Zo zie en hoor je de adviseur en kun je relevante informatie bekijken.

Je weet nu alles voor het adviesgesprek, je hoeft zelf alleen nog een kopje thee te zetten…

Hier de korte call-to-action, nu via een block