Gemeente Halderberge – Bestuurlijke Visie

Opdrachtgever:
Gemeente Halderberge

Onderwerp:
Bestuurlijke Visie

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

De gemeente Halderberge, midden in het groene hart van West-Brabant is een gemeente van vijf karakteristieke dorpen. Inwoners, verenigingen en organisaties maken de gezamenlijke identiteit.

Door samen te dromen, te denken en te doen formuleerden we de visie ‘de toekomst van Halderberge.’ Deze is door de Gemeenteraad vastgesteld.

In de nieuwe koers omarmen we initiatieven uit de samenleving. Denk hierbij aan de klussendienst Graag-Gedaan, netwerkorganisatie Open-Cappuccino, inwoners die zich inzetten voor de veiligheid in hun buurt of de aanleg van speeltuintjes.

We bouwen verder aan onze gemeente op het gebied van wonen en recreatie. Door het ondersteunen van particuliere bouwprojecten en te zorgen dat er genoeg te beleven is voor zowel inwoners als bezoekers. Het parelpad leidt langs het religieus erfgoed en de groene omgeving biedt mogelijkheden voor fietsers, wandelaars en watersporters.

Zo vormen vijf karakteristieke dorpen de gemeente Halderberge. De toekomst van onze gemeente ligt niet alleen binnen de gemeentegrenzen. Ook daarbuiten gaan we de samenwerking in de regio aan voor de toekomst van een zelfstandige gemeente. Een gemeente waar dienstverlening voorop staat.

Hartelijk Halderberge

Hier de korte call-to-action, nu via een block