DataByte – GRIP

Opdrachtgever:
DataByte

Onderwerp:
GRIP

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Als ondernemer bent u druk bezig met de verbetering en groei van uw onderneming. Uw bedrijf maakt continu veranderingen door. ICT speelt daar een cruciale rol in. Het bedrijf en uw klanten bevinden zich steeds meer online en dat vraagt om de juiste investering. Maar hoe zorgt u er nu voor dat een ICT-investering meer is dan alleen een kostenpost?

DataByte koppelt de juiste ICT-investeringen aan duidelijke bedrijfsdoelen en bijbehorende prioriteiten. We brengen groeimogelijkheden in kaart en vertalen deze naar ICT-doelen. Hiermee maken we de kansen die ICT brengt inzichtelijk.

Dit doen we door middel van de GRIP-werkwijze. Tijdens een persoonlijk gesprek met onze Account- en ICT-manager, bekijken we de huidige situatie. We koppelen samen ICT-doelen aan bedrijfsdoelen. Vervolgens vormen we samen met u een team, worden de taken verdeeld en wordt een actie-lijst opgesteld. Hier worden kwartaal- en jaardoelen aan gelinkt.

Na ieder kwartaal volgt een nieuw gesprek waarbij huidige doelen worden geëvalueerd en nieuwe doelen worden opgesteld. Aan het einde van het jaar volgt een gesprek over de jaardoelen.

Zo krijgt u meer controle over uw ICT en kunt u blijven werken aan de verbetering van uw onderneming.

DataByte geeft grip op uw ICT.

Hier de korte call-to-action, nu via een block