Van Maerlant – Toekomst Behendig Onderwijs

Opdrachtgever:
Van Maerlant

Onderwerp:
Toekomst Behendig Onderwijs

Stijl:
Bedrijfsfilm

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Van Maerlant is een kleinschalige mbo-school in Den Bosch die zich richt op praktijkgericht onderwijs op maat, ofwel toekomst behendig onderwijs. Neem snel een kijkje binnen in deze toffe school!

De uitvoering

Mbo-school Van Maerlant koos voor een bedrijfsfilm om de school te presenteren. Het praktijkgerichte element komt duidelijk naar voren door de leerlingen zelf de regie te geven in de video. Door te kiezen voor shots op diverse locaties wordt de veelzijdigheid van de school belicht. Moderne klaslokalen, kooklessen, een eigen restaurant, techniek ruimtes, sportvelden, een tv studio; Van Maerlant heeft het allemaal!

De film kan gebruikt worden voor diverse doeleinden; op de website, voor een online YouTube-campagne, bij voorlichtingen aan scholieren en natuurlijk op de open dag!

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

“Camera klaar, geluid klaar… voice over, ben je er klaar voor?” “Jazeker, ik ben er klaar voor”  “…en actie!”

Het traditionele onderwijs in Nederland bestaat al meer dan 100 jaar. Maar de wereld staat niet stil en veranderingen in de maatschappij volgen elkaar steeds sneller op. Ons onderwijs moet daarin meebewegen. Van Maerlant bouwt aan toekomst behendig onderwijs. Waarin we de groei van de leerling centraal zetten en de dag samen met de mentor opstarten en afsluiten. Persoonlijk en betrokken, maatwerk en leerlinggericht. Met goede begeleiding en veel mentortijd, een uitdagend aanbod en de vrijheid om eigen keuzes te maken.

“Suraya, de microfoon is in beeld!” “Oh… sorry!”

Waar je de ruimte krijgt om je talenten te ontplooien binnen vakoverstijgend onderwijs met duidelijke kaders en een vast rooster.

“Het is echt een top jongens!”

Leer voor het leven bij Van Maerlant.

“En we zijn klaar jongens… Ziet er goed uit, it’s a wrap!”