Jongerius

Bekijk meer video's over agricultuur en food Contact

Opdrachtgever:
Jongerius

Onderwerp:
Over Jongerius

Stijl:
Bedrijfsfilm

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De hippie onder de telers! Jongerius teelt al jaren met veel passie verschillende planten. Met aandacht voor biologische productie blijven ze zo dicht mogelijk bij moeder natuur. Ontdek waar Jongerius voor staat in deze video voor de agricultuur- en tuinbouwsector.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Jongerius, een teler met visie. In 1969 wordt het eerste zaadje geplant. De wereld is ondertussen flink veranderd, en wij veranderen mee. Van een kleinschalige teler, uitgegroeid tot grootschalige operatie maar dat zegt niks over de aandacht die we stoppen in ons werk. Zo wordt elk plantje met zorg gezaaid, opgekweekt en op het juiste moment vervoerd.
 
Bio is een principekwestie! Noem ons maar de grootste hippie van de tuinbouw. Als voorloper van de biologische teelt in Nederland, krijgen onze planten alleen natuurlijke voeding en worden beschermt voor ziektes en ongedierte, zoals moeder natuur dat bedoeld heeft. Juist terug naar de basis. Dat doen we niet alleen voor ons, maar vooral ook voor de toekomst.
 
Wie weet er nou nog waar zijn voedsel vandaan komt? We gaan terug naar het begin. Want wat is nou, die kern, dat zaadje, waar het eigenlijk om gaat? Gewoon goede biologische planten voor al onze klanten. Zowel de grote als de kleine teler. Jongerius.