Avans Plus – Bedrijfskundige Opleidingen

Opdrachtgever:
Avans Plus

Onderwerp:
Bedrijfskundige Opleidingen

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Het bedrijfsleven is continu in beweging en jij dus ook. Projecten managen, stapels papier wegwerken en vooral up to date blijven; Ja, carrière maken is hard werk.

Maar hoe hard je ook werkt, je kan nooit overal een expert in zijn. Vaak moet je daarom op je boerenverstand vertrouwen en het wiel regelmatig opnieuw uitvinden. Het lijkt dan alsof je niet snel genoeg vooruit gaat terwijl vragen en problemen zich blijven opstapelen.

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn.

Een bedrijfskundige opleiding van Avans Plus versterkt je analytische vaardigheden waardoor je effectiever en efficiënter kan werken.

Bij deze opleidingen kijken we eerst naar je persoonlijke situatie en leer je de uitdagingen in jouw werkomgeving grondig te analyseren. Vervolgens  maken we samen met jou en je werkgever een ontwerp van de gewenste situatie in de toekomst.

Tijdens de opleiding krijg je van ons de middelen om veranderingen in jouw dagelijkse werkzaamheden te realiseren en problemen structureel te voorkomen. Theorie en praktijk sluiten zo altijd op elkaar aan en dat zorgt dat wat je leert perfect aansluit bij je werk. Zo versterk je de waarde van je organisatie en je eigen positie op de arbeidsmarkt.

Wil je weten welke opleiding bij jou past? Maak een afspraak of download de brochure!

Avans Plus, Improving Profesionals

Hier de korte call-to-action, nu via een block