CxO Magazine – CxO

Opdrachtgever:
CxO Magazine

Onderwerp:
CxO

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Als marketingmanager bent u continu opzoek naar nieuwe manieren om leads te genereren en uw merk op de kaart te zetten. Hiervoor zijn tegenwoordig vele kanalen beschikbaar. Maar hoe zorgt u er nu voor dat deze boodschap écht gaat leven bij uw publiek?

CxO is een groeiende kennis-community die interacties met het management uit uw doelgroep stimuleert. We delen relevante informatie over ICT, facilitymanagement, HR, finance, supply chain management, sales en marketing met managers en ondernemers zodat zij betere, strategische beslissingen kunnen nemen. Dit leest u in CxO magazine, ervaart u op het jaarlijks leadershipforum en tijdens peer-to-peer meetings.

Als adverteerder in CxO Magazine komt u in contact met de juiste profielen binnen uw doelgroep. Dit kan vandaag ook via content marketing. Wij zorgen ervoor dat u betrokken wordt bij de Expert Groups. Op het jaarlijkse leadershipforum presenteert u uw bedrijf en door middel van het kennisforum positioneert u zich als autoriteit en expert in uw vakgebied.

Groei mee met de CxO communities en deel uw boodschap met ondertussen meer dan 60.000 managers en ondernemers.

Wilt u meer weten over onze multi-channel approach? Ga cxonet.be.

Hier de korte call-to-action, nu via een block