marketing en sales video

Marketing & sales video’s | Inspiration

Je herkent het misschien wel: ‘awkward moments’ in de marketing & sales. Wij dachten: daar zijn vast wel video’s over gemaakt! Vandaar onze inspiratie voor de blog van deze week: vijf grappige marketing & sales video’s! Bekijk ze hieronder.

Funny marketing & sales video’s

Sales therapy

Deze marketing & sales video geeft op een humoristische manier de lange afstandsrelatie weer tussen sales en CRM. In deze video komt de grappige machtsstrijd tussen deze twee naar voren en bespreken zij hun problemen tijdens een sales therapy session.

Sales & marketing alignment

De samenwerking tussen sales en marketing verloopt soms stroef. SalesForce heeft deze afdelingen op een grappige manier samengebracht en laten zien hoe het echt níet moet. Gelukkig geven ze ook een oplossing voor dit probleem.

Nailing the handshake

Jij wilt als marketing of sales consulent een goede indruk maken, toch? Dan is een goede handdruk een goed begin! Deze marketing & sales video geeft op een leuke manier weer wat een goede en vooral een foute handdruk is.

Sales in real life

In deze marketing & sales video zie je hoe het werk van een salesman eruit kan zien. En humor ontbreekt hier niet. Herken jij de dagelijkse struggles?

The best Salesman Ever!

Hoe verkoop je een product dat eigenlijk niemand nodig heeft? In deze marketing & sales video laat David Lopez zien hoe. Het is een beetje geacteerd, maar hé, dat maakt het juist zo leuk!

Ook marketing & sales video’s inzetten? Laat ons je helpen om de tofste videocontent in te zetten!

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij elke maand een nieuwe blog lezen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Tags:
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang één keer per maand de beste blogs en tips in je inbox!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2019 Cooler Media. Beoordeeld door klanten met een 9.4/10 op basis van 137 reviews