Levering

Bestellen bij www.coolermedia.nl is snel, eenvoudig en veilig. Elke bestelling op wordt binnen 1 á 2 werkendagen bezorgd.

Bij vooruitbetaling per bank wordt uw bestelling verzonden zodra deze is bijgeschreven op onze rekening.

Je bestelling wordt verzonden met PostNL, via pakketpost. Na uw bestelling ontvangt u van ons een Track & Trace code, deze kunt u invoeren op www.tracktracktrace.nl en daarmee uw pakket volgen. Uw pakket zal de volgende dag bij u bezorgd worden. Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs.

Mocht je onverhoopt ook de tweede keer niet aanwezig zijn, dan kun je het pakket afhalen op het dichtsbijzijnde postkantoor. De bezorger laat in beide gevallen een briefje achter in de brievenbus. In sommige gevallen geeft de bezorger het pakket aan de buren af en laat dan ook een briefje achter in de brievenbus.

Betaal- en verzendmethode:

Retour

Zijn de artikelen niet naar verwachting of wilt u liever wat anders uit onze shop? Dat kan uiteraard voorkomen en is bij ons gelukkig geen probleem.
Binnen 14 dagen kunt u uw aankoop retourneren in de originele verpakking. Zeepjes die geopend zijn, kunnen wij helaas ivm hygiene niet retour nemen.

De originele verpakking past door de brievenbus, indien u het pakketje opnieuw dichtmaakt en voldoende frankeert, kunt u deze in de normale brievenbus naar ons terugsturen.

Retouradres:

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda
Nederland

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt deze verwerkt en de terugbetaling in werking gezet.