Levering.

Bestellen bij www.coolermedia.nl is snel, eenvoudig en veilig. Elke bestelling op wordt binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd.

Bij vooruitbetaling per bank wordt je bestelling verzonden, zodra deze is bijgeschreven op onze rekening.

Je bestelling wordt verzonden met PostNL via pakketpost. Na je bestelling ontvang je van ons een Track & Trace code. Deze kun je invoeren op www.tracktracktrace.nl en daarmee jouw pakket volgen. Jouw pakket zal de volgende dag bij je bezorgd worden. Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs.

Mocht je onverhoopt ook de tweede keer niet aanwezig zijn, dan kun je het pakket afhalen op het dichtsbijzijnde postkantoor. De bezorger laat in beide gevallen een briefje achter in de brievenbus. In sommige gevallen geeft de bezorger het pakket aan de buren af. Ook dan laat hij een briefje achter in de brievenbus.

Betaal- en verzendmethode:

Retour.

Zijn de artikelen niet naar verwachting of wil je liever wat anders uit onze shop? Dat kan natuurlijk. Bij ons is dat gelukkig geen probleem.
Binnen 14 dagen kun je jouw aankoop retourneren in de originele verpakking. Zeepjes die geopend zijn, kunnen wij helaas i.v.m. hygiëne niet retour nemen.

De originele verpakking past door de brievenbus. Indien je het pakketje opnieuw dichtmaakt en voldoende frankeert, kun je deze in de normale brievenbus naar ons terugsturen.

Retouradres:

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda
Nederland

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, wordt deze verwerkt en wordt de terugbetaling in werking gezet.