HTML5 Websites | Inspiration

Vrijdagmiddag 16:30uur. Waar bij menig bedrijf iedereen naar huis gaat, begint het feest bij Cooler Media. Onder het mom van de vrijdagmiddagborrel organiseren wij wekelijks onze ‘Inspiration Session‘! Hierin worden de vetste video’s, websites en ander designwerk van dat moment gedeeld. Zo blijven we als creatief bedrijf altijd up to date van de laatste trends!

Elke week kiezen we een overkoepelend thema. Voor deze eerste versie hebben we de coolste websites voor je geselecteerd die vol staan met HTML5 animaties. Met deze animaties is het mogelijk om op basis van het scroll gedrag van de bezoeker een website tot leven te laten komen. We hebben de beste vijf voor je uitgezocht.

Boldking

Vaak bekend bij mensen met baard, maar ook steeds vaker bij mensen zonder baard. De website maakt slim gebruik van scroll-triggered animaties in een hele vette tekenstijl.

Bekijk hier de website: https://www.boldking.com
Inspiration - Blog - Boldking

The Insurance Experiments

Als verzekeringsmaatschappij communiceren met animatie. Check de animaties en let ook goed op de html 5 animaties die op subtiele wijze in de website verwerkt zitten (scrollen!!!)

Bekijk hier de website: http://insuranceexperiments.org.uk

Toshiba

Denk je aan Toshiba, dan denk je aan mobile phones – maar er is meer waar dit merk zich aan verbind! Ga op ontdekkingsreis in deze volledig geanimeerde website.

Thoshiba

Robby Leonardi

Je bent creatief! Dus dat is ook precies wat je cv moet uitstralen. Daarom maakte Robby een interactieve cv in de vorm van een old skool game. Kun jij het spelletje uitspelen?

Bekijk hier de website: http://www.rleonardi.com/interactive-resume/

Teatr Lalka

De oscars onder de websitemakers! Bij Teatr Lalka worden met verschillende puppet animations de verschillende shows weergegeven. Zet vooral je geluid aan, want elke puppet animation heeft zijn eigen geluidje!

Bekijk hier de website: https://teatrlalka.pl/

Wil je meer weten over hoe wij dit soort websites voor je kunnen maken? Neem even contact met ons op!

Tags:

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews