dronevideo laten maken

Drone video laten maken met promotiefilm: the ins and outs

Dronevideo’s zijn niet alleen supercool, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat je het maximale resultaat behaalt met je promotiefilm. Je kent ze wel, de indrukwekkende luchtshots van grote steden of prachtige landschappen. Het heeft iets episch (of zoals men tegenwoordig zegt: epics). Vaak worden deze beelden gebruikt in commercials of promotiefilms en zijn ze een introductie op een geweldige dienst, een fantastisch product of een supertof bedrijf. Bekijk hieronder het voorbeeld dat Masafi heeft laten maken over Natural Water. Te gek toch? Wil je nu ook een dronevideo laten maken en weten hoe je dit soort epische drone beelden in je voordeel kunt gebruiken? We vertellen je precies hoe dit in zijn werk gaat.

Allereerst: wat zijn dronebeelden?

Voor het geval je onder een steen geleefd hebt, wat helemaal niet erg is, vertellen we je eerst wat drone beelden precies zijn. De definitie van een drone is ‘een onbemand luchtvaartuig zonder piloot aan boord’. Drones worden gebruikt voor verschillende doeleinden, maar wij zijn natuurlijk geïnteresseerd in wat een drone kan doen voor jouw promotiefilm. Met een drone kun je foto’s laten maken of bewegende beelden vanuit de lucht. Bij een professionele dronevideo laten maken wordt vaak een drone videograaf (ja, ze bestaan) ingeschakeld. Een camera de lucht insturen met een onbemand luchtvaartuig is namelijk niet voor iedereen even makkelijk. Toch zijn er tegenwoordig wel degelijk drones beschikbaar voor particulieren, waarmee drone beelden van hoge kwaliteit bereikt kunnen worden. Weten hoe je deze bemant, is natuurlijk een tweede.

Drone beelden + promotiefilm = gouden combi

Drone beelden kunnen jouw promotiefilm nét dat beetje meer geven dan de promotiefilm van je concurrent. Ze geven een extra dimensie aan je promotiefilm en zorgen voor een ‘wauw’-effect! Je wilt natuurlijk dat jouw potentiële klant omvergeblazen wordt wanneer hij jouw video ziet. Een sterke video vergroot het vertrouwen in je merk en dat is wat je wilt. Ook kun je te gekke drone foto’s laten maken voor de thumbnail van je video.

Zelf hebben wij voor onze recruitment video drone beelden gebruikt. Spot jij onze collega’s?

Dronevideo laten maken of zelf aan de slag?

De vraag is: ga je voor kwaliteit? Zo ja, een dronevideo laten maken door een videograaf is wat wij altijd aanraden. Mocht je zelf veel verstand hebben van filmen met drones, dan kun je uiteraard zelf aan de slag. Werken met drones is echter een vak apart. Los van het maken van goede beelden, zijn er ook een aantal regels waar je je aan moet houden tijden het filmen met een drone. Daarbij zijn drones niet goedkoop en ben je met een drone videograaf dus niet altijd duurder uit dan wanneer je het zelf doet. Laat je echter niet tegenhouden om zelf het een en ander uit te proberen. Wie weet ben je wel een videograaf in de dop!

drone video laten maken beelden

Een promotiefilm laten maken die versterkt wordt met drone beelden? Heb je vragen over de mogelijkheden van dronevideo’s laten maken of kom je er niet helemaal uit met je eigen drone beelden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze uitlegexperts!

 

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2019 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 153 reviews