Corporate video laten maken?

Corporate Video laten maken

Wist je dat een video meer dan 60.000 keer beter wordt opgeslagen dan tekst? Geen saaie jaarverslagen of informatieve teksten meer, maar een opvallende corporate video!

We bieden verschillende corporate video stijlen aan om deze bij jouw doelgroep aan te laten sluiten. Onze uitlegexperts kunnen je geheel vrijblijvend adviseren over de corporate video inhoud en de juiste stijl.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN CORPORATE
VIDEO LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Ons werk.

thumbnail waterschap brabantse delta

Waterschap Brabantse Delta

Waterschap Brabantse Delta liet veiligheidsinstructies vastleggen in een combinatie van film en animatie op maat.

thumbnail OGZ

OGZ

De webwinkel vakdagen werden vastgelegd in een professionele aftermovie.

thumbnail becel

Becel

Een bedrijfsfilm over het nieuwe concept van Becel: de Becel Blend Bar.

thumbnail agri&food

Connecting Agri&Food

Connecting Agri&Food analyseert en adviseert in de agri- en foodsector.

thumbnail valkenpower

Valkenpower

De labels en de locaties van dit familiebedrijf worden benadrukt door live animation.

thumbnail improven

Improven

De kracht van Young Improven? Jong talent inzetten!

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

Het corporate video productieproces.

SCRIPT

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens de meeting wordt besproken wat je wilt communiceren, wat voor sfeer je wilt creëren, wie je doelgroep is en nog veel meer. Met deze informatie beginnen wij aan het schrijven van het corporate video script, waarin de gehele corporate video van begin tot eind wordt uitgeschreven.

PRODUCTIE

Zodra jij helemaal tevreden bent met het script, plannen we de draaidag in voor je corporate video. Op deze dag zullen wij met een cameraploeg naar de filmlocatie komen. Hier schieten wij alle beelden die we nodig hebben voor jouw corporate video productie. We brengen alle momenten die je bedrijf, merk, product of dienst uniek maken in beeld.

POST-PRODUCTIE

Het beeldmateriaal is verzameld! Alle geschoten beelden worden met zorg gefilterd tot de beste overblijven. Deze worden gebruikt voor de montage van jouw corporate video! Hierbij worden professionele toepassingen gebruikt om jouw video een filmisch effect te geven. Een sounddesigner zal de juiste geluiden en muziek toevoegen. Zo wordt de perfecte sfeer gecreëerd.

Verspreiding

Wanneer jouw feedback is verwerkt en de verbeteringen zijn toegevoegd, is het tijd voor publicatie! Onze video marketing experts helpen je jouw corporate video effectief te verspreiden onder jouw doelgroep(en) in deze optionele fase.