veel bekeken video 2019

Best bekeken video 2018 | Inspiration

2018 is alweer bijna ten einde. Dit was hét jaar van video. Zo gingen er steeds meer mensen vloggen, werd er live video ingezet door bedrijven en maakt Instagram Stories een grote stijging! Om in de video sfeer te blijven hieronder een lijst met de vijf best bekeken video’s van 2018 in Nederland.

Aanval jachtluipaarden Beekse Bergen

Deze best bekeken video ging binnen enkele minuten als een speer rond. Een Frans gezin maakte een safari tour in het dierenpark Beekse Bergen. Wat ze echter niet wisten is dat ze in de auto moesten blijven zitten. Het gezin stapte met hun peuter uit de auto om te picknicken met luipaarden op 3 meter afstand! Dit liep net goed af…

Kimberly – Earth Song | The Voice of Holland

Earth Song is een van de bekendste en mooiste nummers van Michael Jackson. Kimberly wist dit op een fantastische manier te coveren tijdens het optreden van The Voice of Holland. Alle juryleden waren verbluft.

Glennis Grace | Run To You

Zangeres Glennis Grace kan niet missen tussen dit rijtje. Glennis deed mee aan de talentenjacht America’s Got Talent. Haar auditie is niet alleen in Nederland een best bekeken video, deze ging de hele wereld over! Uiteindelijk behaalde ze de top-5.

Afscheid Humberto Tan | RTL Late Night

RTL Late Night is een van de bekendste programma’s van Nederland. In 2018 is er besloten een andere richting op te gaan. Humberto Tan moest het programma helaas verlaten. Op een mooie manier geeft hij dit aan in een van zijn shows.

Laurant (8) geslaagd voor het Gymnasium

Maar liefst 8 jaar oud en dan al je Gymnasium diploma op zak hebben. Het jeugdjournaal deelde dit nieuws onder haar kijkers en ging viral! Dit nieuws is niet voor niks een van de best bekeken video’s van 2018.

 

Wil jij ook opvallen met een video? Laat ons je helpen om de tofste video content te maken en in te zetten. Wie weet sta jij ooit wel tussen dit rijtje met de best bekeken video…

Tags: