VIDEO IN DE AGRI & FOOD-SECTOR

Creëer duidelijkheid met animatie en film

Van grond tot mond! Dankzij de harde werkers in de Agri & Food-sector hebben de winkels in Nederland lekker vers en gezond eten. En wist je dat er in deze branche volop innovatie gaande is? Cooler Media weet precies hoe je die innovatieve ontwikkelingen kort én krachtig uitlegt. Hierbij is er volop aandacht voor zaken als kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne.

Scroll direct naar:

Aan de slag met video?
Neem vrijblijvend contact op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeelden van Animaties in de Agri & Food-sector

Een nieuw concept, aantoonbare duurzaamheid of nieuwe technologie uitleggen? Maak gebruik van animatie! Bekijk hier enkele voorbeelden.

Binnen de Agri & Food-sector maakten wij video’s voor:

Voorbeelden van Films in de Agri & Food-sector

Jouw verhaal vertellen met een uitlegfilm? Ook dat regelt Cooler Media voor je! Hieronder zie je enkele voorbeelden.

Wat zeggen onze klanten

KLANTERVARING | Royal Cosun

Als Agro-industriële coöperatie heeft Royal Cosun al meerdere animaties en films door ons laten maken. Van het uitleggen wie ze zijn in een animatie, tot het aantoonbaar maken van samenwerkingen in een uitlegfilm. Bekijk hier hoe zij de samenwerking hebben ervaren!

 

Zo helpen wij bedrijven in de Agri & Food-sector

Jouw idee

Wat wil je laten zien? Leg het aan ons uit en wij maken een verhaal.

Vertel het in beeld

Op basis van het verhaal maken wij de video. Hiermee vertel je jouw idee kort én duidelijk.

Verspreiden

Tijd om je video te verspreiden onder je doelgroep!

ONS PRODUCTIEPROCES

Stap voor stap voor je uitgelegd

Concept & Script

Tijdens een ‘Magic Meeting’ toveren wij jouw concept of idee om in een script. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren. Gedurende de meeting ontwerpen wij de eerste schetsen of shots voor het storyboard en na afloop heb jij de eerste versie van je script!

Productie

Tijdens de productiefase zorgen wij ervoor dat je controle behoud van het proces.We horen graag jouw feedback en gaan dan aan de slag met de definitieve video, inclusief sounddesign. Na jouw goedkeuring ronden we samen de productiefase af.

Verspreiding

Yes, toffe video in de pocket! Maar weet je ook hoe je de video het beste kunt verspreiden? Wil je naast je bestaande klanten ook nieuwe mensen aantrekken? Wij helpen je bij dit soort vraagstukken. Door middel van ons Video Marketing pakket verspreiden we jouw video op de beste online kanalen. Hiermee haal je maximaal resultaat uit je animatie!

Meer weten over video in de Agri & Food-sector?

Olivier de Waal

Sales Consultant

Agri & Food FAQ’s?

Waarom een animatie laten maken?

Animatie is dé manier om een niet-tastbaar product of dienst duidelijk uit te leggen, zoals de innovatie in de Agri & Food-sector. Maar waarom? Door middel van een stijl naar keuze krijg jij een Visual Design wat het beste aansluit bij jouw product of dienst. Hierdoor maak jij iets wat niet tastbaar is, wel tastbaar.

Bovendien heeft video veel voordelen ten opzichte van tekst en beeld. Informatie wordt beter onthouden, video’s worden online sneller gedeeld én het is makkelijker om de aandacht te krijgen. Let wel: in de eerste 10 seconden van je video moet je indruk maken, anders zijn je kijkers weg. Maar geen nood! Wij weten hoe je dit doet.

Wat is de gemiddelde productietijd voor een animatie?

De productietijd van een animatie is afhankelijk van de stijl die je kiest. Dit komt door het verschil in detailniveau. Voor een animatie wordt de volgende productietijden gehanteerd:

 • Infographic animatie: 4 tot 6 werkdagen
 • Huisstijl animatie: 5 werkdagen
 • Maatwerk animatie: 10 werkdagen

Wat kost het om een animatie te laten maken?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren:

 • Hoe lang duurt de animatie? Een animatie van 60 seconden kost meer dan een bumperadvertentie van 6 seconden.
 • Wil jij meer detail in je animatie? Dan moeten wij meer animeren. Dit kost meer tijd en is daardoor ook kostbaarder.
 • Wil je karakters in je animatie? Een karakter kost veel tijd en ervaring om te animeren. Hoe meer karakters je wilt, hoe duurder de animatie is.

Bij Cooler Media vind je vaste pakketten voor een vaste prijs. Altijd video’s van hoge kwaliteit! Wil jij precies weten wat jouw animatie kost? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze uitleg experts.

Waarom een uitlegfilm laten maken?

Een uitlegfilm is de manier om samenwerkingen en evenementen in beeld te brengen. Maar waarom? Door middel van een uitlegfilm kan je beter storytelling gebruiken om een complexe boodschap te vertellen. Hierbij neem je de kijker mee in een slepend verhaal binnen de Agri & Food-sector.

Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen bij het gebruik van video. Bijvoorbeeld: een bezoeker op je website blijft gemiddeld 2 minuten langer op je website na het zien van een video. Ideaal toch?

 

Wat is de gemiddelde productietijd voor een uitlegfilm?

De productietijd voor het laten maken van een uitlegfilm is afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen:

 • Smart film: 2 werkdagen
 • Bedrijfsfilm: 5 werkdagen
 • Commercial: 10 werkdagen

Heb je met spoed een video nodig? Geen probleem! Dankzij ons slimme productieproces ligt jouw product op tijd klaar. Voorwaarde is dat je dan als klant ook snel met ons moet kunnen schakelen.

Wat kost het om een uitlegfilm te laten maken?

De prijs van een uitlegfilm is afhankelijk van je gekozen pakket.

 • Smart film: Een basis uitlegfilm waarvoor een one man crew jouw verhaal vastlegt.
 • Bedrijfsfilm: Hiervoor wordt een team samengesteld. Dit is kostbaarder dan een one man crew.
 • Commercial: Dit is ons meest luxe pakket. Een volledig team gaat op geplande productiedagen aan de slag om jou een video te leveren van de hoogste kwaliteit.

Bij Cooler Media vind je vaste pakketten voor een vaste prijs. Altijd video’s van hoge kwaliteit! Wil jij precies weten wat jouw uitlegfilm kost? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze uitleg experts.