About Cooler

Vanuit hartje Breda, vlakbij het centraal station, werken wij voor hele toffe klanten, zowel groot en klein. Vanuit ons Cooler kantoor maken wij honderden animaties en helpen je graag met de strategische inzet van je video. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Bel even en wij helpen je de beste vorm te vinden voor jouw verhaal.

Wij vertellen de kern van jouw verhaal in beeld. Bijvoorbeeld met Infographics, uitleganimaties en video’s. Dat doen we met humor, duidelijke taal en een hoop creativiteit. Wanneer de productie klaar is helpen we je daarna ook precies het juiste publiek te vinden. Zo behaal je met videomarketing meetbare resultaten. Dat alles voor een eerlijke en vaste prijs.

The Cooler TeamSven Cooler
Endboss & Entrepreneur


Nick Bökkerink
Big Chief of Production


Ruben Cooler
Sales Consultant


Friso van der Veen
Expert in Uitleg


Jasper Stevens
Expert in Uitleg


Tim de Bok
Expert in Uitleg


Irene van der Vies
Junior Producer


Gert van Soelen
Animation Designer


Jamie O’Brien
Animator


Robin van den Bemt
Animator


Santoucha Olfers
Stagiaire Animatie & Design


Sabine Snijders
Video Marketing Consultant


Woody
Head of Security


Voorbeelden

Een Unie(k) verhaal

- De Unie

De Unie casestudy

Ieder verhaal is uniek, zo ook het verhaal van de Unie. Gewapend met laptop, tekenblok en taart (*) betraden wij het gebouw van de Unie. In het kantoor heerst een bepaald soort rust die meteen voelbaar is. Dit terwijl de mensen van de Unie zich dagelijks met veel passie en energie inzetten voor werknemers in Nederland. Gedurende de scriptsessie werd er gesproken over…