3D animatie

3D animatie | Inspiration

Als uitleganimatie expert verdiepen we ons in de nieuwste trends en ontwikkelingen. 3D animatie wordt een steeds groter begrip in de animatiewereld. 3D animaties maken het mogelijk om een extra opvallend effect te creëren. Om je te inspireren hebben we 5 toffe voorbeelden gevonden die we graag met je willen delen. Bekijk ze hieronder!

Apple Watch

Apple heeft een luxe stijl als het gaat om design. Dit kan natuurlijk niet missen in de 3D animatie voor de Apple Watch. Deze animatie maakt naast 3D animatie ook gebruik van filmbeelden. Dit om het product op een opvallende manier weer te geven.

The Rolex Way | Explorer

Rolex: een van de meest luxe horlogemerken op de wereld. De 3D animatie neemt je mee in een kort verhaal over de Rolex Explorer. Wist jij dat dit horloge is gebaseerd op de eerste mensen die de mount everest hebben beklommen?

Google Drive

Natuurlijk kan Google niet missen tussen dit rijtje! Om de werking van Google Drive uit te leggen heeft Google een uitleganimatie ingezet. Google heeft een erg opvallende en herkenbare stijl die in deze animatie goed naar voren komt. Valt jou dit ook op?

Oral B

De beste elektrische tandenborstels worden door een 3D animatie visueel weergegeven. Zo worden er verschillende aspecten van deze tandenborstel getoond. De animatie helpt consumenten om een juiste keuze te maken!

Vote Solar

Al sinds 2002 probeert Vote Solar zonne-energie betaalbaarder te maken. Om het belang van zonne-energie over te brengen op de doelgroep wordt een uitleganimatie gebruikt. Door een animatie te gebruiken komt dit vele malen beter over dan tekst.

Aan de slag met 3D animatie!

Vond je de bovenstaande animaties tof en wil je ook 3D animaties laten maken voor jouw bedrijf? Laat ons je helpen om videocontent in te zetten!

Tags: