30 seconden ads | Inspiration

Ken jij ze ook? Die advertenties waar je niet kan wegdrukken, maar wel wilt? Een opvallende advertentie zou er juist voor moeten zorgen dat je niet weg wilt klikken. Wij hebben vijf inspirerende advertenties onder een rijtje gezet waar je je aandacht zeker bij houdt.

NS International | Wat houdt je tegen?

De NS gebruikt in deze reclame twee oudere mannen die in het bejaardentehuis zitten. Ze besluiten het tehuis uit te sluipen en vanaf het station naar Parijs te gaan. De boodschap: nieuwe mensen ontmoeten, oude vrienden bezoeken, inspiratie opdoen of iemand verrassen.

New York Pizza | Daar is de pizza!

Waar is de pizza? Wanneer de jonge vrouw een strippende pizzabezorger tegenover haar krijgt, valt het tegen dat hij geen pizza bij zich heeft. Gelukkig is daar de redder in nood: de echte pizzabezorger van New York Pizza!

Klaverblad Verzekeringen | Een week later

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder. Dat is de boodschap die Klaverblad Verzekeringen met deze advertentie wilt bereiken. In de campagne komt naar voren dat ze gewoon goed moeten verzekeren.

ANWB | Wegenwacht Pechhulp in Europa

Stel je eens voor: je bent op vakantie met de auto en staat opeens stil in the middle of no ware. Dan is de ANWB degene die je nodig hebt met de Wegenwacht Europa Service. Autopech? De ANWB staat voor je klaar, ook op vakantie.

Kornuit | Made of Moments

Een nieuwe generatie bierdrinkers? Ja die is er zeker! Jongeren tussen de 20 en 30 jaar hebben een eigen manier van leven, doen en denken. Kornuit heeft daar mooi op ingespeeld met deze online commercial.

Wil jij ook opvallende video die de aandacht vast houdt? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tags:

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews