30 seconden ads inspiration

30 seconden ads | Inspiration

Ken jij ze ook? Die advertenties waar je niet kan wegdrukken, maar wel wilt? Een opvallende advertentie zou er juist voor moeten zorgen dat je niet weg wilt klikken. Wij hebben vier inspirerende advertenties onder een rijtje gezet waar je je aandacht zeker bij houdt.

NS International | Wat houdt je tegen?

De NS gebruikt in deze reclame twee oudere mannen die in het bejaardentehuis zitten. Ze besluiten het tehuis uit te sluipen en vanaf het station naar Parijs te gaan. De boodschap: nieuwe mensen ontmoeten, oude vrienden bezoeken, inspiratie opdoen of iemand verrassen.

New York Pizza | Daar is de pizza!

Waar is de pizza? Wanneer de jonge vrouw een strippende pizzabezorger tegenover haar krijgt, valt het tegen dat hij geen pizza bij zich heeft. Gelukkig is daar de redder in nood: de echte pizzabezorger van New York Pizza!

Klaverblad Verzekeringen | Een week later

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder. Dat is de boodschap die Klaverblad Verzekeringen met deze advertentie wilt bereiken. In de campagne komt naar voren dat ze gewoon goed moeten verzekeren.

ANWB | Wegenwacht Pechhulp in Europa

Stel je eens voor: je bent op vakantie met de auto en staat opeens stil in the middle of no ware. Dan is de ANWB degene die je nodig hebt met de Wegenwacht Europa Service. Autopech? De ANWB staat voor je klaar, ook op vakantie.

Wil jij ook opvallende video die de aandacht vast houdt? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tags: