infographic

Infographic laten maken?

Door cijfers en tekst te combineren in een infographic trek je direct de aandacht van je lezer. De combinatie van tekst, beeld en soms zelfs geluid maakt het mogelijk om veel informatie in korte tijd én met grote impact te communiceren. Vaak is het moeilijk de aandacht van een lezer vast te houden, vooral op internet. Wij weten precies hoe we de aandacht van de lezer vasthouden. Laat daarom een infographic maken en wees er zeker van dat jouw boodschap duidelijk over komt.

We bieden twee soorten infographics aan: maatwerk en huisstijl. Met de huisstijl infographic gebruiken we een designstijl die wij zelf hebben ontwikkeld. Je hebt dus minder invloed op het ontwerp maar omdat we elementen kunnen hergebruiken is deze stijl het voordeligst. Wil je liever een op maat gemaakt design? Laat dan een maatwerk infographic maken. Daarmee krijg je auteursrechten over de illustraties. Je mag ze dus overal gebruiken! Meer weten? Lees hieronder hoe dat in z`n werk gaat.

Neem contact op

Infographic maken, hoe werkt dat?

 

Research & concept

“Van feiten naar fun!”

Na een inhoudelijke sessie beginnen we met het analyseren en structureren van de informatie. Wanneer nodig doen we nog wat extra onderzoek. Vervolgens werken we een concept uit. Dit concept wordt gepresenteerd in een zeer simpele schetsvorm. Zo kun je direct feedback geven, voordat we beginnen aan het definitieve design.


Concept_icoon

Design

“Zien is geloven”

In de designfase worden de concepten en feitelijke research gecombineerd in één geheel. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, werken we een design op maat uit of gebruiken onze huisstijl iconen. Uiteraard geven we altijd een persoonlijke draai aan het ontwerp en heb je de kans feedback te leveren. In de designfase is het ook mogelijk de infographic te laten animeren.


Storyboard_icoon

Verspreiding

“Meetbare R.O.I.”

Wij vinden het belangrijk dat je investering zich dubbel en dwars uitbetaald. Daarom maken we overtuigende infographics én zorgen dat de juiste mensen ernaar kijken. We verspreiden de infographic op het internet via slimme, online marketingtechnieken. Zo weet je zeker dat je klanten het werk ook echt te zien krijgen!


verspreiding-icoon
Neem contact op

 

 


Voorbeelden van infographic’s